Bouw een extra inkomen naast je baan
Extra inkomen opbouwen naast je baan

Ontdek jouw weg naar financiële onafhankelijkheid

Leer hoe jij, met 8 uur per week, naast je baan een extra inkomstenbron kunt opbouwen.
Droom jij van financiële onafhankelijkheid, zodat je kunt genieten van meer vrijheid en flexibiliteit in je leven? Wil jij liever voor jezelf werken dan voor je baas?
Dan ben je hier aan het juiste adres!


Wij begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om rond te komen met alleen je salaris. Rekeningen stapelen zich op en je droomleven lijkt verder weg dan ooit.
Maar weet je wat het mooie is?
Jij hebt de macht om daar verandering in te brengen.
Bij Independent Workforce geloven we dat iedereen het in zich heeft om zijn of haar leven naar een hoger niveau te tillen. En wij helpen je er graag bij!

Wat gebeurt er vaak?

Je weet niet hoe

Je hebt wel eens gedacht over iets voor jezelf beginnen, maar je hebt geen idee hoe je dat moet aanpakken.

En dus doe je niks.

Je twijfelt of jij het wel kan

Je bent nog nooit ondernemer geweest. En eerlijk gezegd twijfel je of jij dat wel kan, want je voelt je regelonzeker.
En dus neem je nooit de stap om iets voor jezelf te beginnen (zelfs niet naast je baan).

Geen plan of business model

Je weet dat je je financiële situatie wilt verbeteren, maar je hebt nog geen business model gevonden wat je daarmee kan helpen.
En dus neem je genoegen met de baan die je eigenlijk ontgroeid bent.

Maar wat zou er gebeuren als je parttime zou gaan ondernemen, zonder jouw baan op te hoeven geven, en van professionals zou leren hoe jij jouw nieuwe inkomstenbron kunt opbouwen? In ongeveer 8 uur per week, met gratis trainingen en begeleiding om jou te helpen? Hoe zou jouw leven er dan uit kunnen komen te zien?

Voel je je vastzitten in je huidige baan? Kun jij meer dan wat je nu doet? Wil jij meer uit het leven halen? Wil jij verandering maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Wat als ik je vertel dat je volgende week al kunt starten met het opbouwen van jouw eigen inkomstenbron. Jouw eigen business. Naast je baan. Wat als we samen een plan kunnen maken om in de komende maanden een inkomen op te bouwen, dat meer is dan het inkomen dat je nu verdient? Zodat je, wanneer jij dat wil, minder kunt gaan werken voor je baas, of misschien wel helemaal je baan op kunt zeggen en een succesvolle ondernemer kunt worden? 


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik kan je precies laten zien hoe jij dit kunt realiseren.

Onze missie is simpel:
jou leren hoe je parttime, naast je baan, een extra inkomstenbron kunt opbouwen. 

Sandra
Sandra, oprichtster van Independent Workforce. Netwerkmarketing professional & trainer.

Hoi, ik ben Sandra! Een aantal jaar geleden zat ik in precies dezelfde situatie als jij. Ik had een goede baan, waarin ik hard werkte. Ik baalde ervan dat ik vaak in de file stond, merkte dat ik ambitieuzer was dan mijn collega's, miste flexibiliteit en waardering, was moe als ik 's avonds thuiskwam, vond dat ik te weinig verdiende en snakte naar meer vrijheid.
Ik wilde me weer uitgedaagd en gemotiveerd voelen. Ik wilde werk met meer voldoening, waarin ik mensen écht kon helpen in plaats van op kantoor een kunstje zitten doen. Ik wilde meer reizen. Zelf kunnen bepalen hoeveel vakantiedagen ik wilde. Keuzes hebben in mijn leven! Meer sporten, meer leuke dingen doen.

Ik had nog nooit echt nagedacht over ondernemer worden, maar gaandeweg mijn zoektraject werd me steeds duidelijker dat als je niet voor je eigen dromen werkt, je per definitie voor de dromen van een ander werkt. En dat wilde ik niet meer. Het was tijd om mijn eigen dromen te gaan realiseren.

Via mijn vader kwam ik toen in contact met netwerkmarketing. Ik kende het niet, maar heb me wel heel serieus georiënteerd. En hoe meer ik me erin verdiepte, des te meer raakte ik onder de indruk van de mogelijkheden. Ik zag mijn oplossing om écht mensen te kunnen helpen, om mijn eigen werktijden te kunnen bepalen, om meer te kunnen reizen en meer tijd voor mijn gezin te kunnen vrijmaken. En vooral: de mogelijkheid om een passief inkomen op te bouwen, zodat ik het na een aantal jaren serieus werken rustiger aan kon gaan doen, zonder dat mijn inkomen dan ook minder werd. En dat is mijn sleutel tot echte vrijheid

Ik gun jou die ook, dus hoop dat als jij óók op zoek bent naar meer vrijheid (in geld en in tijd) dat ik jou mag laten zien wat ik zag. Zodat jij voor jezelf kunt bepalen of dit ook jouw oplossing kan zijn of niet.  

Wat maakt onze manier van werken uniek?

Professionele begeleiding

We hebben een online trainings- en begeleidingsstructuur, waar jij gratis gebruik van kunt maken. Hier leer je álles wat je nodig hebt om succesvol te worden (in wat dan ook).
Je staat er nooit alleen voor!

Zelf je tijd bepalen

Wanneer jij aan jouw eigen business wilt werken, bepaal je zelf. In de avond, een paar uur in het weekend, overdag. 8 uur is overal tussendoor te plannen.
Even wat minder Netflix.

Passief inkomen opbouwen

Bij een baan is het plan duidelijk: je werkt tot je pensioenleeftijd. Bij ons kun je je eigen plan bepalen en met 2-5 jaar serieus werken, het rustiger aan gaan doen en meer genieten. 
Eerder starten met genieten!

Gratis training & coaching

En het beste van alles? We bieden jou deze kennis en begeleiding helemaal gratis aan. 
Ons team van ervaren professionals staat klaar om jou te helpen bij elke stap op weg naar financiële vrijheid.

En dat is niet zomaar iets: bijna wekelijks vertellen nieuwe collega's ons, dat zij in het verleden duizenden euro's aan professionele trainingen en persoonlijke begeleiding hebben uitgegeven... maar dat ze bij ons in enkele weken veel meer geleerd hebben.
(En nog gratis ook) 

Inmiddels hebben we wekelijks ruim 200 collega's op onze gratis online trainingen, die elkaar inspireren en van elkaar delen.

Is dit jouw moment om (naast je baan) te gaan werken voor jouw dromen?

bouw de juiste mindset op

1. De juiste mindset

Met de juiste mindset leer je veel sneller en is alles leuker. We gaan je alles leren over netwerkmarketing, over hoe jij een inkomen op kunt bouwen zonder een verkoper te worden, hoe jij een fantastisch goede coach voor anderen kunt worden en hoe je jouw nieuwe inkomstenbron kunt opbouwen. Naast het leren van nieuwe vaardigheden, ga je merken dat jouw hele mindset positiever wordt. Dat je krachtiger in het leven staat. Dat je weet wat je aan het doen bent en wat je volgende doel is. En dat je bijv. beter om kunt gaan met met stress en negatieve emoties.
Maak van anderen helpen je beroep

2. Focus op anderen helpen

Wij kunnen mensen helpen. Soms met een product. Soms met onze werkwijze. Wat wij je gaan leren is om signalen op te vangen van mensen die jij mogelijk kunt helpen. Want wij werken alleen samen met mensen die op zoek zijn naar verandering. Op deze manier hoeven wij nooit te verkopen, nooit te 'leuren' en bouwen we op een positieve, integere manier onze business op. 

3. Stel je coachbaar op

Bijna niemand die wij tegenkomen heeft ervaring met netwerkmarketing. En dat is helemaal prima. We gaan je stap voor stap alles leren wat je moet weten. En we hebben heel veel trainingsvideo's etc waar je op terug kunt vallen als je een vraag hebt. Het belangrijkste is dat je de wil hebt om nieuwe dingen te leren. En dat we je af en toe de weg mogen wijzen als je het even niet meer weet. De mensen die het snelst groeien, zijn degenen die zich het meest coachbaar opstellen. 

4. Geef het de tijd en vier je successen

Denk eens terug aan je eerste dag bij je huidige baan? Toen moest je alles nog leren. En hoeveel maanden (of jaren) duurde het voordat je alles wist wat je nu weet? Bij ons moet je ook een aantal nieuwe dingen leren. Maar de basis heb je waarschijnlijk na enkele weken al onder de knie. En van daaruit word je steeds beter. 

5. Investeer in jouw toekomst

Een baan is prima, als het je in staat stelt jouw leven te leven zoals jij wilt. Maar als je op een gegeven moment je baan ontgroeid bent en meer uit het leven wil halen, dan is het tijd om op zoek te gaan naar jouw volgende stap. Investeer minimaal een jaar in het opbouwen van jouw business en evalueer dan waar je staat en wat het je gebracht heeft. Onze ervaring is dat het altijd de moeite waard is!

Je bouwt een extra inkomen op, wat je in staat stelt minder voor je baas te gaan werken en meer voor jezelf. Zodat jij jouw werk-privé balans kunt verbeteren, meer flexibiliteit hebt én meer geld om leuke dingen te doen met je partner, gezin, etc.
Hierdoor wordt jouw leven nog leuker. 

selectie webinar kijken
Deze maand: nog 10 plekken beschikbaar
Nog 3 plekken over!

Is dit jouw oplossing?
Ontdek het met ons kennismakings-webinar

Laat je informeren door een professional, en start jouw zoektocht naar jouw voertuig naar een financiële onafhankelijkheid en meer vrijheid.

Wij zitten niet in een overtuigings-business... en we gaan jou dus ook niet overtuigen dat dit jouw oplossing moet zijn. We zijn op zoek naar díe nieuwe collegas, die onze uitleg zien, mogelijkheden voor zichzelf zien en door ons opgeleid en begeleid wil worden. Ben jij enthousiast na onze uitleg? Laat het ons direct weten, want onze begeleidingscapaciteit is beperkt. Wij staan voor kwaliteit, niet kwantiteit.


Voorwaarden om dit webinar te kunnen bekijken:

  • Je hebt in de komende 24 uur de tijd om 30 minuten niet gestoord te worden
  • Als je vragen hebt, schrijf ze op en stel ze ons na het webinar. Elke beslissing is goed, onbeantwoorde vragen zijn zonde. 
  • Laat ons na het webinar weten of je behoefte hebt aan meer informatie, wat je eerste gevoel is en of je mogelijkheden ziet voor jezelf. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn.  
  • En vooral... veel kijkplezier. Ik hoop dat je net zo verrast bent door de mogelijkheden als ik was!

Een samenwerking met ons brengt je... 

Meer inkomen

We geven je een uniek, bewezen succesvol business model én de meest professionele werkwijze en begeleiding in de Benelux. Jouw ambitie en inzet bepaalt of je een paar honderd euro per maand extra verdient of een bovengemiddeld hoofdinkomen opbouwt.

Wat jouw doel ook is... we'll help you get there.

Persoonlijke groei

De persoonlijke groei die wij bij collega's zien is gigantisch. Verlegen mensen kruipen uit hun schulp en worden fantastische leiders. Sommige moeders lopen over van trots omdat ze eindelijk een keer iets voor zichzelf doen/opbouwen. We zien vaders een betere werk-privé balans opbouwen zodat ze meer tijd met hun kids hebben. Etc etc etc.

Netwerken

Heb je het gezegde wel eens gehoord: het leven draait niet om wat je kent, maar om wie je kent? Wij leren je hoe je je netwerk kunt uitbreiden. En hoe je allerlei mensen op allerlei manieren kunt helpen. En als jij genoeg mensen helpt, dan ga je merken dat zij jou ook willen helpen. Een echte win-win situatie.

Leiderschap

Wij leren collega's hoe ze goede leiders kunnen worden. Niet vanwege hierarchie, maar omdat ze de juiste dingen doen. Omdat ze betrouwbaar zijn. Omdat ze anderen kunnen en willen helpen. Omdat ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. En deze vaardigheid is onbetaalbaar in elk gebied van je leven.  

Communicatievaardigheden

Praten kan iedereen. Echt luisteren kan lang niet iedereen. En als je kijkt hoeveel mensen écht goed kunnen communiceren dan wordt de groep nog kleiner. 
Bij welke groep hoor jij nu.. en bij welke groep wil jij horen? Wij leren mensen hoe ze hele goede communicators worden. 

Leren plannen

Als jouw leven een auto was... welke bestemming staat er dan nu ingesteld in jouw navigatiesysteem? Hoeveel km en hoeveel tijd duurt het voordat je er aankomt? 
Weet je het niet?
Dat gaat veranderen als je met ons gaat samenwerken. Een duidelijk plan, zodat je precies weet wanneer jij jouw doelen gaat bereiken!

Netwerkmarketing is een laagdrempelige manier om je financiële situatie te verbeteren.

Netwerkmarketing is een geweldige manier om een extra inkomen op te bouwen, naast je baan, terwijl je tegelijkertijd nieuwe mensen ontmoet en jezelf ontwikkelt. Het mooie van netwerkmarketing is dat je kunt werken wanneer het jou uitkomt en waar je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje tijd en toewijding om je netwerk op te bouwen.

Elke dag starten er mensen met netwerkmarketing vanwege de vele voordelen die het biedt:

  • Financiële vrijheid: met netwerkmarketing kun je je eigen inkomen opbouwen en heb je controle over je financiële toekomst. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt verdienen door actief te werken aan het uitbreiden van je netwerk.
  • Flexibiliteit: in tegenstelling tot traditionele banen kun je netwerkmarketing combineren met andere verplichtingen in je leven. Of je nu een drukke baan hebt, een gezin om voor te zorgen, of andere activiteiten, je kunt je netwerkmarketingbedrijf aanpassen aan jouw schema.

  • Persoonlijke groei: netwerkmarketing moedigt persoonlijke ontwikkeling aan. Je leert waardevolle vaardigheden zoals communicatie, leiderschap en doorzettingsvermogen. Daarnaast ontmoet je inspirerende mensen die je kunnen motiveren om het beste uit jezelf te halen.
  • Gezamenlijk succes: het mooie van netwerkmarketing is dat je niet alleen werkt. Je maakt deel uit van een team dat samenwerkt om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Samen groeien jullie en stimuleren jullie elkaar om succesvol te zijn.
  • Impact op anderen: naast het opbouwen van een extra inkomen, kun je met netwerkmarketing ook een positieve impact hebben op het leven van anderen. Door waardevolle producten of diensten te delen, help je anderen hun gezondheid te verbeteren, hun dromen na te jagen, of hun levensstijl te verrijken.
  • Groeimogelijkheden: in de wereld van netwerkmarketing zijn er geen plafonds voor succes. Jouw inzet en toewijding bepalen hoe ver je kunt komen. Het biedt gelijke kansen voor iedereen, ongeacht achtergrond, leeftijd, opleiding of ervaring.

Zet vandaag jouw eerste stap naar een leukere toekomst. Klik hieronder om toegang tot ons kennismakings-webinar te krijgen.