Vergelijking: netwerkmarketing of affiliate marketing?
affiliate marketing of networkmarketing
Netwerkmarketing by Professionals
Netwerkmarketing by Professionals
07/27/2023
1 min
0

Een vergelijking: netwerkmarketing en affiliate marketing

07/27/2023
1 min
0

Netwerk marketing en affiliate marketing zijn twee populaire methoden om online geld te verdienen, maar wat is het beste voor financiële onafhankelijkheid?

Als je onderzoek doet kom je erachter dat netwerkmarketing jou meer kansen op een stabiel, bovengemiddeld inkomen biedt, om de volgende redenen:

  1. Betere opbrengsten. In netwerk marketing, verdien je commissies op elk product dat je verkoopt en op de producten die door jouw team worden verkocht. In affiliate marketing, verdien je een commissie op elke verkoop die je maakt, maar dat is het dan ook. Bovendien hoef je bij netwerk marketing niet telkens nieuwe klanten te vinden om commissies te verdienen. Met affiliate marketing komt er altijd weer iets nieuws op de markt waarvoor je weer nieuwe klanten of bezoekers moet binden. Bij netwerk marketing bouw je een team op dat constant blijft verkopen, wat kan leiden tot hogere inkomsten.

  2. Persoonlijke ontwikkeling. Om succesvol te zijn in netwerk marketing moet je blijven leren en jezelf ontwikkelen. Je raakt betrokken bij persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en krijgt energie van de samenwerking met je team. Hoewel affiliate marketing je ook de mogelijkheid biedt om te groeien en te leren, is deze methode meer gericht op verkoop en minder op persoonlijke ontwikkeling.

  3. Samenwerken met anderen. Bij netwerk marketing werk je samen met anderen om een team op te bouwen. Het opbouwen van een team kan een uitdagend proces zijn, maar het kan ook zeer lonend zijn. Je werkt samen met mensen die dezelfde doelen nastreven en die je kunnen inspireren. Bij affiliate marketing werk je in feite alleen, afgezien van korte contacten met klanten of gelijkgestemde marketeers.

  4. Betere ondersteuning. Netwerk marketing bedrijven bieden over het algemeen veel ondersteuning en training aan hun partners. Er zijn wekelijkse bijeenkomsten, trainingen en webinars die je kunnen helpen te groeien en succesvol te worden. Hoewel affiliate marketingbedrijven ook wel ondersteuning bieden, is de mate van ondersteuning wel vaak beperkt. Je moet je vaak beroepen op online informatie en meestal is er geen persoonlijke begeleiding.

Netwerk marketing (en affiliate marketing ook niet) is geen get-rich-quick verhaal. Gelukkig maar. Maar als je bereid bent tijd en moeite in deze ondernemingsvorm te steken, biedt het de mogelijkheid om je eigen bedrijf op te bouwen en financiële onafhankelijkheid te bereiken.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden om met onze hulp jouw succesvolle netwerkmarketing business op te bouwen? Dan ben je bij ons aan het goede adres, neem contact met ons op, stuur ons een appje (+31 6 294 283 22) en stel je vragen.

Wij zijn dé netwerkmarketing professionals met ruim 20 jaar ervaring en een exclusieve, bewezen werkwijze. Afgelopen jaren hebben we ruim tweehonderd mensen opgeleid en geleerd hoe ze een extra (bovengemiddeld) inkomen kunnen opbouwen en dat kunnen we jou ook leren. Alles is mogelijk… met onze tools en begeleiding & jouw inzet!

Reacties
Categorieën